Telefón: 0911 800 003 / 0911 800 005

Hliníkové okná PE78N

Hliníkové okná PE78N: Vysokokvalitný trojkomorový, tepelne izolovaný systém pre dverné konštrukcie

logo_ponzio

Vlastnosti a Funkcie Hliníkového okna PE78N

Hliníkové okná PE78N

Hliníkové okná PE78N / PE78N predstavuje špičkový systém hliníkových profilov, ktorý bol špeciálne navrhnutý pre realizáciu dverných konštrukcií vyžadujúcich vysoký stupeň tepelnej izolácie. Tento moderný trojkomorový systém je ideálnym riešením pre architektonické projekty, kde sú kladené vysoké požiadavky na energetickú účinnosť a estetický vzhľad.

Hliníkové okná PE78N Technické vlastnosti a výhody systému PE78N:

  • Profilované tepelné mostíky: Systém PE78N je vybavený tepelnými mostíkmi so šírkou 34 mm, ktoré zabezpečujú vynikajúcu tepelnú izoláciu a znižujú tepelné straty. Tieto mostíky sú kľúčové pre zlepšenie celkového tepelného výkonu konštrukcie.

  • Jednoduché spojenie dverí s vitrínou: Systém obsahuje špeciálne navrhnuté kompatibilné profily, ktoré umožňujú jednoduché a esteticky príťažlivé spojenie dverí s vitrínou alebo inými architektonickými prvkami. Táto funkcia zjednodušuje montáž a zvyšuje celkovú integritu konštrukcie.

  • Estetická súladnosť krídel a rámu: Krídla dverí v systéme PE78N sú navrhnuté tak, aby boli v perfektnej rovine s rámom, čo zabezpečuje hladký a moderný vzhľad bez vizuálnych prerušení.

  •  
  •  

  • Možnosť veľkoplošných konštrukcií: Tento systém umožňuje realizáciu veľkých, bezrámových konštrukcií, čo maximalizuje vizuálny a funkčný dopad dverí, zvyšuje priepustnosť svetla a zlepšuje vizuálnu spojitosť medzi interiérom a exteriérom.

  • Rôzne varianty tepelnej izolácie: PE78N ponúka rôzne izolačné vložky, ako sú PE78N+, PE78NHI a PE78NHI+, ktoré umožňujú prispôsobenie izolačných vlastností systému špecifickým požiadavkám projektu, či už ide o obytné, komerčné alebo verejné budovy.

Aplikácie

Systém PE78N je vďaka svojej technickej prepracovanosti a estetickej pružnosti ideálnou voľbou pre architektov a stavebníkov, ktorí hľadajú spoľahlivé, energeticky efektívne a vizuálne príťažlivé dverné riešenia. Jeho schopnosť integrovať pokročilé technické riešenia s moderným dizajnom robí z PE78N prednosť pre akýkoľvek projekt zameraný na trvalú udržateľnosť a estetickú dokonalosť.

Hliníkové okná PE78N rez profilu

Odolnosť voči vetru

Vodotesnosť

Zvuková izolácia

Bezpečnosť

Termika

Technické parametre Hliníkového okna PE78N

Kľúčové parametre systému:
  • Trojkomorový profil: Na začiatok, trojkomorová konštrukcia zabezpečuje vynikajúcu tepelnú izoláciu, čo je kľúčové pre udržanie energie a pohodlia vo vnútri priestorov.

  • Profilované tepelné mostíky: Navyše, systém využíva profilované tepelné mostíky so šírkou 34 mm, ktoré efektívne minimalizujú tepelné straty a zlepšujú celkovú energetickú efektivitu.

  • Jednoduché spojenie dverí s vitrínou: Následne, špeciálne navrhnuté kompatibilné profily uľahčujú spojenie dverí s vitrínou, čo zaisťuje estetický a súdržný vzhľad a robustnosť montáže.

  • Krídla dverí v rovine s rámom: Okrem toho, krídla dverí sú zarovnané s rámom, čo prispieva k modernému a esteticky príjemnému vzhľadu.

  • Možnosť vytvárania veľkoplošných konštrukcií: Systém umožňuje tvorbu veľkých, bezrámových konštrukcií dverí, čo maximalizuje prienik svetla a vizuálnu priestrannosť.

  • Rôzne varianty tepelnej izolácie: Na záver, PE78N je dostupný v niekoľkých variantoch tepelnej izolácie – PE78N+, PE78NHI, PE78NHI+, čo umožňuje prispôsobenie izolácie špecifickým požiadavkám projektu, zvyšujúc funkcionalitu systému.

Copyright © 2022 WINBAU- All Rights Reserved

Otváracie hodiny:
Pondelok – Piatok 8 – 16

Telefón: 0911 800 003 Telefón: 0911 800 005 Telefón: 02/62414164
Email: info@win-bau.sk 

WINBAU-SERVIS spol. s r.o.
TECHNOPOL Bratislava
Kutlíkova 17
852 50 Bratislava