Telefón: 0911 800 003 / 0911 800 005

Hliníkové okná SL1600

Hliníkové okná SL1600: Pokročilý zdvižno-posuvný tepelne izolovaný systém pre exterierové aplikácie

Aluprof

Vlastnosti a Funkcie Hliníkového okna SL1600

Hliníkové Okná SL1600

Hliníkové okná SL1600  je inovatívny systém hliníkových okien a dverí, ktorý kombinuje vysokú funkčnosť s moderným dizajnom, ideálny pre veľkoplošné exterierové konštrukcie, ako sú terasy, zimné záhrady alebo rozsiahle vstupy. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a vynikajúcim tepelným izolačným vlastnostiam poskytuje ideálne riešenie pre projekty, kde je dôraz na estetiku spojený s požiadavkami na energetickú efektivitu.

Podrobné technické údaje systému SL1600:

  • Konštrukčná hĺbka: Systém ponúka rôzne hĺbky rámov pre rôzne typy aplikácií: 67 mm pre krídla, 160 mm pre dvojkoľajové rámy, 247 mm pre trojkoľajové rámy a až 334 mm pre štvorkoľajové rámy. Táto variabilita umožňuje prispôsobenie štruktúr podľa konkrétnych požiadaviek projektu a zároveň zaisťuje vysokú nosnosť a stabilitu.

  • Tepelná izolácia: SL1600 vyniká vynikajúcimi tepelnými izolačnými vlastnosťami vďaka použitiu špičkových materiálov a technológií. Tento systém minimalizuje tepelné straty, čo prispieva k zníženiu energetických nákladov a zvyšuje komfort vnútorného prostredia.

  • Funkčnosť a dizajn: Zdvižno-posuvná funkcia systému zaručuje ľahké a tiché ovládanie aj pri veľmi ťažkých a veľkoplošných krídlach. Minimalistický dizajn a schopnosť zlúčenia s rôznymi architektonickými štýlmi robí tento systém vhodným pre moderné stavebné projekty, kde je kladený dôraz na svetlé a otvorené priestory.

  • Flexibilita konštrukcií: Systém SL1600 umožňuje realizáciu konštrukcií s až osem krídlami, čo otvára možnosti pre návrhy, kde je potrebná maximálna priepustnosť svetla a vizuálna kontinuita medzi interiérom a exteriérom. Možnosť výroby veľkoplošných konštrukcií zvyšuje estetickú hodnotu a funkcionalitu každého projektu.

  • Vysoká odolnosť a dlhá životnosť: SL1600 je navrhnutý tak, aby odolal náročným poveternostným podmienkam a zabezpečil dlhodobú udržateľnosť a minimálnu potrebu údržby.

Estetické Možnosti Hliníkové okná SL1600

Systém SL1600 predstavuje ideálne riešenie pre vysoko kvalitné, energeticky efektívne a esteticky príťažlivé exterierové aplikácie. Jeho technologické prednosti a flexibilita návrhu umožňujú realizáciu projektov, ktoré spájajú funkčnosť s moderným vzhľadom, čím poskytujú nekompromisnú kvalitu a dlhodobú hodnotu.

Hliníkové Okná SL1600 rez

Odolnosť voči vetru

Vodotesnosť

Zvuková izolácia

Bezpečnosť

Termika

Technické parametre Hliníkového okna SL1600

Kľúčové parametre systému:
  • Konštrukčná hĺbka: Začnime s tým, že systém SL1600 poskytuje rôzne hĺbky rámov pre rôzne typy aplikácií: 67 mm pre krídla, 160 mm pre dvojkoľajové rámy, 247 mm pre trojkoľajové rámy a až 334 mm pre štvorkoľajové rámy, čo umožňuje prispôsobenie konštrukcií a zaisťuje ich vysokú nosnosť a stabilitu.

  • Tepelná izolácia: Následne, SL1600 sa vyznačuje vynikajúcimi tepelnými izolačnými vlastnosťami, ktoré minimalizujú tepelné straty a znižujú energetické náklady, čím prispievajú k lepšej energetické účinnosti.

  • Zdvižno-posuvná funkcia: Ďalej, systém zaručuje ľahké a tiché ovládanie aj pri veľmi ťažkých a veľkoplošných krídlach, vďaka čomu je ideálny pre hladkú manipuláciu a pohodlné používanie.

  • Estetická pružnosť: Okrem toho, minimalizmus dizajnu a schopnosť prispôsobenia sa rôznym architektonickým štýlom robí SL1600 ideálnym pre moderné projekty, kde sa požaduje svetlý a otvorený priestor.

  • Veľkoplošné možnosti: Systém SL1600 umožňuje realizáciu konštrukcií s až osem krídlami, čo zvyšuje možnosti pre návrhy zamerané na maximálnu priepustnosť svetla a vizuálnu kontinuitu medzi interiérom a exteriérom.

  • Dlhodobá odolnosť: Nakoniec, SL1600 je navrhnutý tak, aby odolal náročným poveternostným podmienkam, čo zabezpečuje dlhú životnosť systému s minimálnou potrebou údržby.

Copyright © 2022 WINBAU- All Rights Reserved

Otváracie hodiny:
Pondelok – Piatok 8 – 16

Telefón: 0911 800 003 Telefón: 0911 800 005 Telefón: 02/62414164
Email: info@win-bau.sk 

WINBAU-SERVIS spol. s r.o.
TECHNOPOL Bratislava
Kutlíkova 17
852 50 Bratislava